Naše reference

Međunarodno finansirani projekti

 

Program VI - Konsultantske usluge za Vodosnabdevanje i prečišćavanje otpadnih voda u opštinama srednje veličine u Srbiji VI - faza 1 (više...)

 

Program V - Konsultantske usluge za Program vodosnabdevanja i kanalizacije u opštinama srednje veličine u Srbiji V -  faza 1 i 2 (više...)

 

Program III - Konsultantske usluge za Program vodosnabdevanja i kanalizacije u opštinama srednje veličine u Srbiji III -  faza 1 i 2 - Otpadne vode (više...)

 

Uvođenje intergrisanog upljavljanja čvrtim otpadom u regionu Kruševca i regionu Vranja (faza 1) (više...)

 

Zaštita biodiverziteta i voda jezera Palić i Ludaš (više...)

 

Program II – Konsultantske usluge za Program vodosnabdevanja i kanalizacije u opštinama srednje veličine u Srbiji II -  faza 1 i 2  (više...)

 

Program I – Konsultantske usluge za Program vodosnabdevanja i kanalizacije u opštinama srednje veličine u Srbiji I -  faza 1 i 2 (više...)

 

 

Ostali projekti u Srbiji, regionu i svetu

 

U Srbiji, regionu i svetu, naši klijenti su javna preduzeća za vodosnabdevanje i kanalizaciju i privatne građevinske firme. Usluge otkrivanja curenja vode i analize gubitaka i vezane obuke radili smo u Srbiji, Gani, Moldaviji, Gruziji, Bahreinu. Projektovali smo vodovodne i kanalizacione mreže i objekte u  više gradova u Srbiji. Implementirali smo GIS i JAT u više javnih preduzeća u Srbiji i BiH. Reference o lokalnim projektima mogu se dobiti na zahtev.